Клопотенка обматюкали у переписці. Він каже, що це редактор «Заборони», видання заперечує

Кухар Євген Клопотенко оприлюднив уривок із розмови нібито з редактором видання «Заборона», який запропонував йому співпрацю, а потім, нібито помилившись чатами, обізвав його.

Скріншоти переписки Клопотенко опублікував у соцмережі X.

На них видно, що кухару запросили як гостя першого випуску нової рубрики подкастів. При цьому співрозмовник представився просто як «редактор видання «Заборона» і не назвав свого імені. Отримавши ствердну відповідь, він надіслав нове повідомлення зі словами: «Цей х*єсос каже, що це нічого не коштує».

Опублікувавши цю розмову в соцмережах, Клопотенко написав: «І ось що мені цікаво. Якщо я вам такий неприємний, нах*я ви мені пишете?»

У «Забороні» заявили, що ця переписка велася від імені фейка і видання не має до неї жодного стосунку. Головний редактор Євгенія Костіна заявила, зо Telegram не дозволяє листуватися в особистих повідомленнях від імені каналу, а що їхній логотип видання міг поставити собі як фотографію користувача будь-хто.

Також, за її словами, «Заборона» веде комунікацію щодо інтервʼю чи проєктів з особистих сторінок редакторів, а не з офіційних акаунтів. Крім того, Костіна запевняє, що зараз не планує запускати подкасти.

Наприкінці вона припустила, що це буле «цілеспрямована стратегія для розпалювання хейту» у бік видання.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Пророцтва Нострадамуса, Ванги та мольфарів на 2024 рік: чому у всі страшилки не варто вірити