Колишнього одеського воєнкома Борисова спіймали у Києві — ДБР

Працівники Держбюро розслідувань затримали скандального ексначальника Одеського обласного ТЦК (військомату) Євгена Борисова.

У ДБР розповіли, що він намагався втекти від слідства, використовуючи елементи конспірації. Борисов змінював номери телефонів, автомобілів, місце розташування тощо.

Два дні тривали активні пошуки і, з рештою, його знайшли та затримали у Києві. Тепер ДБР просить взяти його під арешт без можливості внесення застави.

Нагадаємо, Євген Борисов потрапив у скандал внаслідок публікацій ЗМІ про наявність у його близьких родичів елітної нерухомості та авто за кордоном. Наприкінці червня за дорученням президента Володимира Зеленського його звільнили з посади начальника Одеського обласного військкомату.

22 липня ДБР повідомило його про підозру за трьома статтями — незаконне збагачення (ст. 368-5 КК), самовільне залишення місця служби (ч. 5 ст. 407 КК) та ухиляння від служби (ч. 4 ст. 409 КК). Тепер йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Львові намагалися вкрасти прах радянського диверсанта Миколи Кузнєцова