Комбрига 80-ї бригади ДШВ Еміля Ішкулова призначать на вищу посаду
80-та бригада

Командування Десантно-штурмових військ відреагувало на заклик командирів батальйонів та дивізіонів 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади залишити на посаді комбрига Еміля Ішкулова, який виступив проти одного із бойових завдань, і тому його нібито вирішили «зняти». У ДШВ заявили, що Ішкулова насправді планують підвищити.

Про це заявили у Десантно-штурмових військах ЗС України.

«Зазначена інформація супроводжується некоректним тлумаченням та містить низку неточностей», — пояснили у ДШВ.

Також заявили, що «враховуючи безцінний бойовий та командирський досвід цього офіцера, рішенням військового керівництва, полковника Ішкулова буде призначено на вищу посаду».

«Це дозволить застосувати його знання,  навички та лідерські якості, отримані під час планування та організації ведення бойових дій, вже у масштабі Десантно-штурмових військ ЗС України», — йдеться в повідомленні.

Зазначають також, що новопризначений командир 80-ї бригади — грамотний бойовий офіцер та повний лицар орденів «Богдана Хмельницького» всіх ступенів, який тривалий час успішно вів бойові дії в складі саме цієї легендарної бригади. Його імені у ДШВ поки не назвали.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Генштабі не підтримують звільнення від військової служби колишніх «обмежено придатних» до 25 років