Контррозвідники СБУ показали, як «демілітаризували» росіян з дронів (відео)

Військові контррозвідники СБУ показали відео, як знищують окупантів з ударних безпілотників.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Зазначають, що за тиждень військові СБУ з бійцями 112 бригади ТрО знищили 9 одиниць бойової техніки рф.

«Тож українські захисники передають ворогам палкий «привіт» і просять поставити пісню про «сон, який щоночі сниться». Звичайно ж, страшний. Бо всіх окупантів очікує справжнє жахіття, допоки вони залишаються на українській землі. Працюємо далі до повної Перемоги! Слава Україні», — йдеться в повідомленні.

 
Військові контррозвідники СБУ продовжують «демілітиризувати» окупантів ударними дронами

Військові контррозвідники СБУ продовжують «демілітиризувати» окупантів ударними дронами Лише за минулий тиждень наші специ спільно з бійцями 112 бригади тероборони знищили 9 одиниць бойової техніки рф. Тож українські захисники передають ворогам палкий «привіт» і просять поставити пісню про «сон, який щоночі сниться». Звичайно ж, страшний. Бо всіх окупантів очікує справжнє жахіття, допоки вони залишаються на українській землі. Працюємо далі до повної Перемоги! Слава Україні 🇺🇦

Posted by Служба безпеки України on Sunday, August 7, 2022

Українські військові в Харківській області знищили сучасний російський танк Т-90. Відео вибуху бойової машини, зняте безпілотником, оприлюднив журналіст Юрій Бутусов.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Армія дронів»: перші безпілотники Fly Eye та DJI Matrice вже в Україні (фото)