Кошмари після дитсадка. Французький вихователь втратив роботу через тату (фото)

35-річний француз Сільвен Елен втратив роботу в дитячому садку через скарги батьків. Татуювання чоловіка відлякували дітей, а у деяки з вихованців навіть з’явилися кошмари.

Про це повідомляє Reuters.

«Всі мої учні та їхні батьки спокійно до мене ставляться, адже вони мене знають. Погано подумати можуть тільки ті, хто бачить мене здалеку», — розказує Елен в інтер’ю виданню.

У 2019 році батьки трирічної дитини поскаржилися адміністрації дитячого садка на вихователя. Їхній син почав бачити кошмари через татуювання чоловіка. Тому тепер француз не працює з дітьми до шести років.

Сільвен зробив перше тату в 27 років, коли працював в лондонській школі / Facebook-сторінка Сільвена Елена

Сільвен зробив перше тату в 27 років, коли працював в лондонській школі. У той час в нього розвинулась депресія і саме татуювання допомогли її подолати. З того часу екс-вихователь «забив» не тільки все тіло, а й білки очей.

Наразі француз не працює з дітьми до шести років / Facebook-сторінка Сільвена Елена

Елен вважає, що екстравагантна зовнішність вчителів змучить учнів толерантніше відноситись до людей незалежно від їхньої зовнішності, орієнтації або національності.

Сільвен Елен: «Погано подумати можуть тільки ті, хто бачить мене здалеку» / Facebook-сторінка Сільвена Елена

Нітрит натрію замість сніданку

Тим часом у Китаї виховательку дитячого садка засудили до смертної кари за отруєння 25 дітей. Один вихованець помер. Суд виявив, що жінка додала нітрит натрію у сніданок підопічних своєї колеги, щоб помститися після конфлікту, передає пресслужба народного суду провінції Цзяодзуо в Хенані.  

Це не перший випадок, коли Ван Юнь труїла людей. Раніше вона купувала нітрит в інтернеті та труїла свого чоловіка, який зазнав незначних ушкоджень. Суддя назвав Ван «ганебною і злою, а наслідки її злочинів — надзвичайно серйозними, тому вона заслуговує на суворе покарання».

Нітрит натрію часто використовують як харчову добавку при консервуванні м'яса, але у великих кількостях він може бути токсичним.