«Ковбасна столиця». Мер містечка на Тернопільщині роздає візитівки з в’яленого м’яса
Facebook/Bogdan Kelichavyi

Богдан Келічавий, мер міста Копичинці Тернопільської області, виготовив візитівки у вигляді упаковок із в'яленим м'ясом.

31-річний міський голова розповів, що такі візитівки дістаються не всім, вони — лише для особливих гостей, повідомляє ZAXID.NET.

Маленькі вакуумні пакетики з в’яленим м’ясом усередині покликані доповнити імідж міста, яке мерія просуває як ковбасну столицю України.

На території Копичинців розташовані близько 10 великих та малих підприємств, які виготовляють м’ясну продукцію. Влада міста сподівається, що саме цей аспект розвитку  допоможе привабити туристів та інвесторів.

«Наше місто може стати ковбасною столицею України. Тому я подумав, а чому б не зробити такі оригінальні візитівки і не наклеїти на м'ясо свою контактну інформацію», — пояснює мер Богдан Келічавий.

Поки що виготовили 30 оригінальних візитівок, деякі з них уже роздали. Мер зізнався, що тримає кілька штук у власному холодильнику для особливих гостей.

Для іноземних делегацій у Копичинцях також придумали їстівний подарунок. Закордонним гостям вручатимуть бокси, у які запакують продукти, виготовлені у громаді. Це може бути ковбаса, медова паста й інше. Їх оздоблять логотипом міста.

Фото візитівки Богдан Келічавий опублікував у Facebook. «Не візитівка Яроша, звичайно. Просто візитівка мера ковбасної столиці», — пожартував він у дописі.

 

Не візитка Яроша, звичайно. Просто візитка мера ковбасної столиці 🙂 Дякую Alexander Shevchenko за ідею, Sashko Brylin за дизайн, Ivan Kruts та Міхал Дуда за реалізацію!

Posted by Bogdan Kelichavyi on Saturday, June 19, 2021