Кремлівський «експерт» в прямому ефірі визнав застосування росією іранських дронів (відео)

Прокремлівський воєнний «експерт» Руслан Пухов в ефірі телеканалу РБК 19 жовтня випадково визнав, що росія використовує іранські дрони-камікадзе проти України. При цьому і Москва, і Тегеран застосування безпілотників заперечують.

Пухов, ймовірно, не очікував, що його слова потраплять в ефір. Він почав говорити після того, як ведуча передачі «Что это значит» анонсувала бесіду з ним. За кілька хвилин перед цим працівники каналу розповідали, що Захід звинувачує Іран у постачанні дронів для рф.

«Сильно човен розкачувати не будемо, тому дуже прошу вас — сильно на цих іранських...тому що це класика історії — ж**а є, а слова нема, так? Ми всі знаємо, що вони іранські, але влада не визнає», — каже Пухов, після чого його перебиває ведуча.

Наступного дня «експерт» заявив, що не пам'ятає своїх слів, бо «після ковіду погано з мозком».

Росія наполегливо заперечує факти постачань Тегераном дронів-камікадзе Shahed-136. Хоча ЄС вже затвердив санкції проти Ірану у зв'язку з цим.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові знищили вже 223 дрони-камікадзе Shahed-136