Криптоінвестори придбали книгу Ходоровскі з розкадровкою «Дюни» і викликали глузування у соцмережах. В чому причина

Криптоінвестори Spice DAO хотіли зняти серіал за книгою Алехандро Ходоровскі з екранізацією «Дюни», яку придбали наприкінці минулого року.

Про це пише Meduza.

У 2021 році на аукціоні Christie's продали копію книги режисера Ходоровскі, де він представив своє бачення екранізації «Дюни», за €2,6 млн. Хоча видання оцінили у €30-40 тис.

Книга 1975 року включає розкадрування фільму з діалогами французькою та англійською мовами, а також описи персонажів та навколишнього середовища. У світі налічується від 10 до 20 копій.

Нещодавно криптоінвестори поділились планами щодо придбаного лоту у Twitter. За книгою вони хотіли зняти свій анімований серіал і продати його стрімінговому сервісу.

Користувачі соцмереж почали глузувати з них, адже купівля фізичної копії книги не дає її власнику ні авторських, ні ліцензійних прав. У цьому права на екранну адаптацію «Дюни» належать студії Legendary Entertainment.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Сміх і сльози на великому екрані. П’ять фільмів, що потрапили до Книги рекордів Гіннеса