Легіон «Свобода Росії» запропонував жителям Бєлгородщини евакуацію в Україну

Легіон «Свобода России» заявив, що відкриває гуманітарний коридор для росіян углиб України, і нібито це погоджено зі ЗСУ.

«З огляду на загрозу для цивільного населення, ми погодили з українським командуванням відкрити гуманітарні коридори для бєлгородців, які потерпають від обстрілів армії режиму», — йдеться у повідомленні.

Для того, щоб евакуюватися жителям треба підійти до представників легіону «Свобода России» або Російського Добровольчого Корпусу і попросити про притулок.

Сьогодні ворог вдарив артилерією по населених пунктах Шебекине, Нова Таволжанка, Муром та інших. Також для проведення інформаційних операцій росіяни перекинули до регіону чеченський підрозділ «Ахмат». 

Нагадаємо, 22 травня «Російський добровольчий корпус» (РДК) і Легіон «Свобода Росії» (ЛСР), в яких росіяни воюють за Україну, заявили про «звільнення» декількох населених пунктів Бєлгородської області рф від путінської влади. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія терміново перекинула спецназ у Бєлгородську область для боротьби з партизанами — ЦНС