Linkin Park оголосив про возз'єднання і представив нову вокалістку (фото, відео)
Linkin Park Live/X

Рок-гурт Linkin Park після семирічної перерви вирушить у тур і випустить альбом, записаний новим складом музикантів. У гурті вперше після загибелі соліста Честера Беннінгтона зʼявилася співачка Емілі Армстронг.

Про це гурт оголосив напередодні під час виступу у Лос-Анджелесі.

Окрім солістки Емілі Армстронг, до Linkin Park приєднався новий барабанщик Колін Бріттейн.

«Що більше ми працювали з Емілі та Коліном, то більше ми насолоджувалися їхніми талантами світового рівня, їхньою компанією і тим, що ми створили», — сказав під час стриму на YouTube-каналі гітарист і вокаліст Майк Шинода.

Гурт випустить 15 листопада цього року альбом з назвою «From Zero» («З нуля»). Там буде 11 пісень, а головним синглом стане «The Emptiness Machine» — він уже доступний до прослуховування на всіх стримінгових платформах.

До нового складу гурту також увійшли музиканти, які грали в ньому від 1996 року. Це Майк Шинода (другий вокал, клавіші, гітара, автор текстів), Бред Делсон (гітара), Дейв Фаррелл (бас-гітара) і Джо Хан (діджей).

Історія Linkin Park

Linkin Park — це американський рок-гурт, заснований у 1996 році, має дві нагороди «Греммі».

Вокаліст і фронтмен гурту Честер Беннінгтон 20 липня 2017 року покінчив життя самогубством у своєму будинку. Його смерть стала несподіванкою для інших учасників гурту — того дня вони планували провести фотосесію, а за тиждень вирушити в тур. Після смерті Беннінгтона гурт узяв «невизначену перерву». аж до 2020 року. Басист Дейв Фаррелл 28 квітня 2020 року повідомив, що гурт працює над новою музикою.

Що відомо про нову вокалістку Емілі Армстронг

Емілі Армстронг народилася 1986 року в Лос-Анджелесі. Вона почала вчитися гри на гітарі в 11 років, а співати стала у 15. Дівчина кинула старшу школу, адже вже тоді знала, що хоче стати рок-зіркою. В інтерв'ю El Paso Times Емілі говорила, що музика була єдиним, що мотивувало її жити.

Донедавна найбільш відомою Емілі Армстронг була як співзасновниця та фронтвумен рок-гурту Dead Sara.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Klavdia Petrivna на концерті в Києві вперше повністю показала обличчя (фото)