Листи з Гоґвордса та платформа 9 3/4. Вийшов тізер спеціального епізоду «Гаррі Поттера» (відео)

Канал HBO Max випустив тізер спеціального епізоду «Гаррі Поттера». Проєкт називається «Гаррі Поттер, 20-а річниця: Повернення до Гоґвордса». В ефір він вийде 1 січня 2022 року.

Спеціальний випуск присвячений 20-річчю першого фільму про світ чарівників «Гаррі Поттер та філософський камінь». Епізод не стане продовженням популярної франшизи — його зняли у форматі шоу-возз’єднання.

В травні 2021 року вийшов подібний спецвипуск серіалу «Друзі». Актори, які грали в серіалі, знову зустрілися, щоб згадати зйомки та приємні моменти.

Тізер «Гаррі Поттера» показує, як герої фільму отримують листи з Гоґвордса. Вказано, що в шоу взяли участь усі головні актори: Деніел Редкліфф (Гаррі), Емма Вотсон (Герміона), Руперт Грінт (Рон), Том Фелтон (Драко), Меттью Льюїс (Невілл), брати Фелпс (Фред і Джордж), Гері Олдмен (Сіріус), Хелена Бонем-Картер (Беллатриса), Марк Вільямс (Візлі-старший), Роббі Колтрейн (Хагрід) та інші.

Проте серед запрошених не заявлена письменниця Джоан Роулінг, автор книг про Гаррі Поттера. Раніше повідомлялось, що її не запросили через трансфобні та расистські висловлювання. За чутками, Роулінг з'явиться лише на архівних кадрах.  

Раніше Chas News повідомляв, що один із перших примірників книги «Гаррі Поттер і філософський камінь» продали за $111 тис.

Маґл чи чарівник? Як добре ви знаєте всесвіт Гаррі Поттера (тест)