Луческу подав у відставку з посади тренера «Динамо» і заявив про кінець кар'єри
ФК «Динамо»

Мірча Луческу оголосив про відставку з посади головного тренера «Динамо». Це сталося після матчу проти «Шахтаря», який завершився поразкою київської команди з рахунком 0:1.

«Сьогодні не хотілося би говорити про гру. Хочу сказати, що 15 років віддав футболу в Україні. На цьому вирішив завершити свою кар'єру. Це була остання гра. Я попрощався зі своїми гравцями, із гравцями «Шахтаря». Дякую всім, і сподіваюся, що частинка мене залишила слід в українському футболі... Хотілося би завершити по-іншому, але всьому приходить кінець — і футбольної кар'єри, і самого футболу, і кохання, і життя. Усьому є початок та кінець», — заявив тренер після гри.

Коментуючи матч, Луческу зазначив, що перемогла більш досвідчена команда. І нагадав, що за останні два роки з «Динамо» пішла велика група навчених гравців.

78-річний румунський тренер працював в Україні 15 років з двома командами — «Шахтарем» (2004-2016 роки) та «Динамо» (2020-2023 роки). На рахунку Луческу дев'ять перемог у чемпіонаті України (вісім — з «Шахтарем» і одна — з «Динамо»). Також він здобув сім перемог у Кубку України та вісім — у Суперкубку.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Помер головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков