Львівські десантники показали палаючий російський гелікоптер Мі-24 (відео)
ДШВ ЗСУ

Львівські десантники показали, як горить збитий ними ворожий ударний вертоліт Мі-24.

Російський гелікоптер «демілітаризували» 10 травня. Його збив підрозділ протиповітряної оборони 80-ої окремої десантно-штурмової бригади за допомогою ПЗРК Stinger.

Загалом на рахунку десантно-штурмових військ вже 15 збитих гелікоптерів ворога. 

 
Львівські десантники збили російський ударний вертоліт Мі-24

Львівські десантники збили російський ударний вертоліт Мі-24. Загалом на рахунку ДШВ – вже п'ятнадцять збитих вертольотів противника #stoprussia #ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші Вчора, в одному з районів виконання завдань, підрозділом протиповітряної оборони 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ з ПЗРК “Stinger” був збитий російський ударний вертоліт Мі-24. На відео зафіксовано, як палає “Крокодил” окупантів. Слід відзначити, що це вже п’ятнадцятий російський вертоліт, збитий саме підрозділами Десантно-штурмових військ ЗС України за час широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну. Разом до перемоги! ДШВ – Завжди Перші! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Служба зв‘язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Posted by Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України on Tuesday, May 10, 2022

Кілька днів тому оперативне командування «Південь» показало відео знищення російського вертольота біля острова Зміїний.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У звільнених селах Харківської області після окупантів залишилися спалені танки та гелікоптери (фото)