Люксове життя під час війни: співробітника ТЦК помітили на відпочинку у Домінікані (фото)
Instagram

Поки в Україні триває мобілізація, співробітник районного центру комплектування на Тернопільщині Олег Яцюченко в Instagram хизується фото розкішного відпочинку у Домінікані. Керівництво ТЦК запевнило, що їх співробітник виїхав за кордон законно. Тим часом українці обурилися лакшері-відпусткою військовозобов'язаного у той час, коли їх рідні потребують ротації на фронті.

Відпочинок працівника ТЦК у Домінікані

Відпочинок працівника ТЦК у Домінікані

Відпочинок працівника ТЦК у Домінікані

Відпочинок працівника ТЦК у Домінікані

Відпочинок працівника ТЦК у Домінікані

Що каже керівництво ТЦК

У самому ТЦК не заперечили лакшері відпустку свого колеги, більше того, на сторінці центру комплектації людей запевнили, що Олег Яцюченко виїхав за кордон законно.

Після цього у коментарях здійнявся ґвалт. Одні обурюються, як так трапилося, що працівник ТЦК поїхав на дорогий курорт під час війни, ще й публічно хизується цим. Втім, дехто став на захист чоловіка, зазначивши, що якщо він військовий і захищав країну, то має право на відпочинок.

Реакція соцмереж на розкішний відпочинок працівника ТЦК

Поведінка працівника ТЦК українців не на жарт розлютила. Вони пригадали йому, що чимало військовослужбовців не можуть ані відпочити, ані приїхати до родини з лінії фронту. Також вони заявили, що «якщо ТЦК СП собі це дозволяє, то й українці дозволять собі чинити спротив агресії їхнім працівникам».

Ось кілька коментарів з соцмереж:

«Тобто мого батька від самого початку війни ніким замінити, він не може навіть на декілька днів приїхати. А у цих людинок усе добре:) його і відправити на заміну на фронт, наші хлопці там втомилися!».

«Вoїни не мoжуть вiдпустки взяти, рiдних пoбaчити, a тут вiдпoчинoк зa кoрдoнoм… Це як нaзивaється????? Ви не o…ли тaм, «приближенi», в тилу?????».

«Як вiн виїхaв із крaїни пiд чaс вoєннoгo стaну? Чoму цим питaнням не пoцiкaвиться СБУ?».

«Вiн вiдпoчивaє, a хлoпцi гинуть».

Олег Яцюченко: що відомо про працівника ТЦК 

За інформацією з відкритих джерел, Олег Яцюченко зазначений як офіцер відділення рекрутингу та комплектування Тернопільського РТЦК і СП. І це не єдина його посада. Він також є зареєстрованим як дізнавач сектору дізнання відділення поліції №4 Тернопільського РУП ГУНП у Тернопільській області в місті Збараж. Звідси він, до речі, родом. Ідеться про одного й того ж чоловіка, адже збігаються дані у деклараціях.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Журналісти знайшли на Лазурному узбережжі Кучму, нардепів та мера Краматорська (відео)