Майстри київського тату-салону вирішили «забити» татуюваннями свиню (фото)

До київського тату-салону Lamarch tattoo-studio молоді люди привели живу свиню для того, щоб зробити їй на спині величезне татуювання.

Про свої наміри «майстри» вирішили розповісти у соцмережах, через що викликали обурення з боку товариства захисту тварин UAnimals.

Фото з твариною в салоні виклали в Instagram і до нього прикріпили рекламу з написом «Зоозахисників не приймаємо» та «Любимо похрюкати».

Після чого UAnimals звернулися до студії із попередженням про юридичну відповідальність за подібний «перформанс».

Зважаючи на все, татуювальникам вдалося втілити скандальну ідею в життя, проте фотографій тварини у татуюваннях у відкритому доступі немає.

Незабаром сторінку тату-салону було заблоковано, а захисники тварин подякували всім небайдужим, які своїми скаргами сприяли цьому.

Серед коментаторів UAnimals відмітилися такі зірки, як Даша Астаф'єва та Альона Альона.

UAnimals повідомили, що дії співробітників тату-салону можна розцінювати як кримінальне правопорушення за ч.3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами), тому ними було складено заяву до поліції.

Інцидент викликав хвилю негативних відгуків і на Google Maps рейтинг Lamarch tattoo впав до 1,8 зірок після шквалу «одиниць» від обурених користувачів.

В Україні набув чинності зоозахисний закон. Що заборонено робити з тваринами та як за це каратимуть