Маріуполь зараз: що відбувається у місті 23 травня
Маріупольська міська рада

Після евакуації захисників «Азовсталі» Маріуполь залишився в руках російських окупантів. У місті тисячі людей не мають засобів до існування та змушені виживати на знищених вулицях.

Chas News розповідає, що відбувається в Маріуполі у понеділок, 23 травня.

14:00 Петро Андрющенко повідомив про наміри окупантів вивезти залишки зерна та металопродукції з території Маріупольського морського порту залізницею. У місті та в селищі Сартана почали ремонтувати залізничне полотно. 

12:28 У Міністерстві закордонних справ рф не виключають можливості обговорення обміну військових із «Азовсталі». Однак міняти їх на Медведчука росія не хоче.

11:15 Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що грунтові дороги в об'їзд Мангуша та Нікольського в бік Бердянська та Запоріжжя почали контролювати «кадирівці»

10:45 Маріупольська міськрада назвала імена дев'яти депутатів-зрадників з ОПЗЖ, які коригували ворожий вогонь. Це Костянтин Іващенко, Вадим Істратов, Дмитро Хаджинов, Сергій Бурлаков, Вікторія Калачова, Валерій Агібалов, Олена Карпенко, Євген Хармишев, Наталя Сотникова.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.