Mars змінить зовнішність персонажів M&M’s, щоб вони стали більш актуальними (відео)
Mars

Компанія Mars заявила, що змінить зовнішній вигляд персонажів у вигляді драже в рекламі M&M’s.

На сайті компанії зазначають, що хочуть підкреслити важливість самовираження та продемонструвати прагнення бренду об’єднати людей.

Трансформація персонажів не є кардинальною. Зокрема колір ніг та рук героїв змінять з тілесного на майже білий, а також поміняють взуття героїв жіночої статі.

Туфлі на підборах зеленого драже перетворяться на кросівки, а каблук коричневої цукерки стане нижчим та зручнішим. Жовте та червоне драже отримають шнурівки на взутті.

Також зміняться голоси та характери персонажів реклами. Жіночі персонажі матимуть більш дружні стосунки. Червоне драже краще ставитиметься до оточуючих, а помаранчеве прийме свою тривожність. 

При зверненні до персонажів не використовуватимуть слова, які вказують на стать. Антон Вінсент, президент Mars Wrigley North America, зазначив, що за допомогою таких змін компанія хоче зробити персонажів M&M’s більш актуальними.

«Оновлене взуття — це тонка підказка, яку люди справді вловлюють», — зазначив Вінсент.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

Китайців закликають бойкотувати мережу KFC через рекламу іграшок