Матч Ліги націй Швейцарія — Україна скасовано. Всю нашу команду закрили на карантин
Getty Images

Вирішальний матч Ліги націй для збірної України зі Швейцарією скасовано через спалах коронавірусної інфекції в нашій команді.

УЄФА повідомив Українську асоціацію футболу, що у зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна не може відбутися. Про це повідомляє сайт УАФ.

Ввечері напередодні гри гравцям і персоналу збірної України зробили чергові тести на СOVID-19. Сьогодні позитивні результати отримали Руслан Маліновський, Сергій Кривцов, Жуниор Мораєс, а також тренер по фізпідготовці Іван Баштовий.

Раніше вже у Швейцарії коронавірус виявили у Едуарда Соболя, Євгена Макаренка і Дмитра Різника.

Наша команда була готова грати будь-яким складом і не хотіла переносу матчу. УЄФА і Швейцарська асоціація футболу також висловлювали готовність до проведення поєдинку. Однак заборона місцевої влади перекреслила всі сподівання футбольних організацій провести гру.

Рішення щодо подальшої долі матчу прийматиме УЄФА.

А перед матчем з Німеччиною у минулу суботу (1:3) позитивні тести отримали Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Віктор Коваленко та Сергій Сидорчук. Вони залишили розташування команди та відправлені додому.