McDonald's повністю йде з росії та продає свій бізнес

McDonald's вирішив повністю піти із російського ринку та продати свій бізнес в рф.

Про це пише New York Times з посиланням на заяву компанії.

«Після більш ніж 30 років роботи в країні корпорація McDonald's оголосила про вихід із російського ринку. Компанія має намір продати всі свої ресторани McDonald's у росії місцевому покупцю», — зазначили у пресслужбі мережі.

Раніше у McDonald’s заявили, що закрили ресторани на території країни. Тепер, після продажу, заклади мережі не працюватимуть під логотипом McDonald's, не використовуватимуть брендинг компанії, а також меню.

За словами виконавчого директора McDonald’s, таким чином компанія відреагувала на гуманітарну кризу, яку росія спричинила в Україні.

«Дехто може стверджувати, що забезпечення доступу до їжі та продовження працевлаштування десятків тисяч звичайних громадян, безумовно, є правильним. Але не можна ігнорувати гуманітарну кризу, викликану війною в Україні. І неможливо уявити собі, що «Золоті Арки» символізують ту саму надію та обіцянку, які привели нас до виходу на російський ринок 32 роки тому», — сказав директор.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Пиріжок за 210 тис. рублів. Росіяни продають їжу з McDonald's на Avito (фото)