Медведєв пригрозив знищити відповідальних за вибух на Кримському мосту
Maxar

На завершення другого дня після вибуху на Кримському мосту інцидент прокоментувало вище керівництво рф.

Ввечері 9 жовтня росЗМІ доповіли про зустріч путіна з головою слідчого комітету рф Олександром Бистрикіним. Російський президент на ній заявив, що «без сумнівів, це теракт, направлений на руйнування критично важливої цивільної інфраструктури рф».

За кілька годин після заяви путіна з'явилася і реакція дмитра медведєва, заступника голови радбезу росії. Він назвав вибух на мосту «диверсією та терористичним актом».

«Відповіддю росії на цей злочин може бути лише пряме знищення терористів. Так, як це і прийнято у світі. Саме цього чекають громадяни росії», — заявив він.

Відзначимо, що це не перші подібні погрози заступника путіна у радбезі рф. Так, ще коли у квітні секретар РНБО Олексій Данілов заявив про плани нанести удар по мосту, медведєв у відповідь заявив, що «український начальник» у такому випадку «стане ціллю удару у відповідь».

А у липні російський посадовець взагалі заявив, що у разі атаки на Крим Україну чекає «одномоментний судний день, дуже швидкий і важкий».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія знову обстріляла Запоріжжя: ракета зруйнувала під’їзд багатоповерхівки (фото)