Медведєв закликає до «референдумів» в Україні, щоб використати «всі сили самозахисту»

Дмитро Медведєв, колишній президент рф та заступник голови Ради безпеки росії, вважає необхідним провести псевдореферендуми на окупованих територіях Донбасу, щоб приєднати їх до росії.

«Після їх проведення і прийняття нових територій до складу росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру. Посягання на територію росії — злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту», — написав колишній лідер рф.

Ворожі політики вже неодноразово погрожували застосувати в Україні зброю масового знищення в разі нападу на території, які вони вважають російськими.

Медведєв також додав, що анексію українських областей необхідно закріпити в Конституції, щоб жодна посадова особа не могла скасувати ці рішення.

Напередодні окупанти і гауляйтери Донецької, Луганської та Херсонської областей виступили за термінове проведення «референдумів» про вступ до рф. Однак жодних дат не назвали.

Раніше Chas News писав, що у тимчасово окупованому Бердянську підірвали штаб росіян з підготовки псевдореферендуму у місті.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Кам’янці-Дніпровській українські спецпризначенці знищили базу фсб