Мер Балаклії на Харківщині почав співпрацю з росіянами — голова ОВА (відео)

Іван Столбовий, голова Балаклійської територіальної громади на Харківщині пішов на співпрацю з окупантами і публічно заявив про це жителям громади.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«На зрадників держави чекає багаторічне ув’язнення… Він зрадив інтереси країни, зрадив українських захисників та односельців. Іван Столбовий зараз збирається працювати з тими, хто вбиває наших людей та руйнує наші міста», — заявив Синєгубов.

Вранці 28 березня Синєгубов писав, що Івана Столбового затримали окупанти, адже із ним та його родиною вже другу добу не було зв’язку.

Згодом Степан Масельський, голова Ізюмської райдержадміністрації заявив, що балаклійський міський голова Іван Столбовий неушкоджений та вільно пересувається тимчасово захопленим росіянами містом.

Тим часом в інтернеті з'явилося відео, на якому Столбовий повідомляє жителям, що ухвалив рішення залишатися у місті, «хоча була можливість поїхати на захід України, кудись ще».

Він говорить, що «сьогодні повністю Україна вже нічого не дає», вочевидь, маючи на увазі повну блокаду міста

Раніше Chas News повідомляв, що Верховна Рада посилила кримінальну відповідальність за держзраду. Зрадників чекає від 15 років в’язниці до довічного ув’язнення.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові звільнили Ірпінь від російських окупантів — мер міста (відео)