Мешканку Сингапура засудили до 30 років ув'язнення за катування та вбивство покоївки
Pixabay

Верховний суд Сингапура засудив жінку до 30 років за гратами за вбивство її покоївки з М'янми у 2016.

Засуджена понад рік мучила жертву, морила її голодом та била, повідомляє The Guardian.

У лютому Гаятірі Муругаян визнала себе винною у вбивстві та катуванні 24-річної Пян Нхай Дон. Суддя заявила, що, хоча 40-річна Муругаян страждала серйозними психічними проблемами, свої злочини вона вчинила цілеспрямовано.

«Надзвичайні обтяжуючі й жахливі обставини її дій є тими вирішальними факторами, які переважили чашу терезів», — заявили під час зачитування вироку.

Записи з камер відеоспостереження показують, що хатню робітницю били декілька разів на день, притискали до її шкіри розпечену праску та морили голодом.

Щоденний раціон Пян часто складався тільки з хліба та води. За 14 місяців вона схудла на 15 кг. Жінка померла від кисневого голодування. Її декілька разів намагалися задушити, поки це не вдалося.

Сім'я засудженої має намір подати апеляцію про скорочення терміну ув'язнення до 15 або 16 років, щоб та змогла провести якийсь час зі своїми дітьми після звільнення.

«Люди з психічними розладами інакше дивляться на речі, вони не можуть вийти із ситуації. Для члена родини позбавлення волі на 30 років нічим не краще за довічне ув'язнення», — заявив адвокат жінки.

У Франції почався суд над чоловіком, який убив та розчленував сім'ю, шукаючи золоті злитки