«Ми дійшли»: харківська тероборона вийшла на кордон з рф (відео)

Бійці 227-го батальйону 127-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ вийшли на кордон з рф у Харківській області та відновили український прикордонний знак.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

«Пане президенте, Верховний головнокомандувач ЗСУ, доповідаємо: сьогодні, 15 квітня, (вочевидь, йдеться про 15 травня — Прим. ред.) 227-й батальйон 127-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ вийшов на роздільну смугу з російською федерацією — з країною-окупантом. Ми дійшли, пане президент, ми тут», — кажуть військові на відео.

 

227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ м.Харкова витіснив росіян та вийшов на ділянку державного кордону🔥 Разом до перемоги!🇺🇦

Posted by Міністерство оборони України on Sunday, May 15, 2022

Волонтер Роман Донік також опублікував відео виходу бійців харківської тероборони на лінію державного кордону. На ньому видно, що бійці самі принесли прикордонний знак.

 

Кілька тижнів запеклих боїв. Харківщину очищають від окупантів. Харківський 227 батальон 127 бригади ТРО вийшов на кордон з країною агресором в Харківській області.

Posted by Roman Donik on Sunday, May 15, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни відмовились від планів захоплення всієї Донеччини, зосередяться на битві за Сєвєродонецьк — ISW