«Ми готуємося до цього»: Наєв попередив, що війна може вийти за межі сходу і півдня

Російська агресія проти України може знову вийти за межі східних та південних регіонів України у разі, якщо рф продовжить нарощення виробництва озброєнь та їх техологічно удосконалювати за допомогою своїх союзників. 

Про це в інтерв'ю ABC News розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв, який зараз очолює Сили оборони на півночі України.

«Ми розуміємо, що зараз відбувається війна ресурсів. Російська федерація отримує свої ресурси за допомогою «Вісі зла» — це Північна Корея, це Іран. А ми за допомогою наших партнерів, отримуючи від них засоби протиповітряної оборони, протистоїмо російській федерації їхніми ресурсами», — сказав він.

Наєв наголосив, що скорочення допомоги від партнерів сильно вдарить по нашій обороноздатності, однак і у такому разі Україна продовжить боротьбу наявними силами. Водночас росія у такому випадку може поновити бойові дії на інших фронтах.

«Ми готуємося до цього. Ми будуємо оборонні споруди, ставимо міни, тренуємо наші війська», — запевнив командувач.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Відповідь за Київ»: ЗМІ дізналися подробиці нічної атаки дронів на Москву і Тулу