Мінекономіки продовжило програму «Власна Справа для ветеранів» на 2024 рік (фото)

Міністерство економіки України продовжило грантову програму «Власна Справа для ветеранів» на 2024 рік.

Ініціатива спрямована на підтримку бізнес-ініціатив захисників та захисниць, а також їх реінтеграцію у цивільне життя. Взяти участь у програмі «Власна Справа для ветеранів» можна, оформивши заявку в «Дії». Учасники мають шанс отримати до 1 млн грн на розвиток або старт власного бізнесу.

«Саме ветерани мають стати опорою для багатьох людей. І саме ветерани мають стати опорою для тих ветеранів, які будуть будувати бізнес у майбутньому», — кажуть військові, які вже отримала гранти. 

Всього з дня запровадження програми нею скористались 227 ветеранів, ветеранок, їхніх дружин та чоловіків. Завдяки їхнім проєктам буде створено 468 нових робочих місць.

«Наступного року ми плануємо ще активніше працювати над економічним посиленням наших захисників та захисниць, тому плануємо видати щонайменше тисячу грантів для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин та чоловіків», — заявила міністр економіки Юлія Свириденко.  

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Україна отримала $950 млн від Японії на відновлення та соцпідтримку