Міністр Федоров показав, як виглядає Армія дронів у повітрі (відео)
Facebook / Михайло Федоров

Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, показав, як у повітрі виглядає Армія дронів. Наразі проєкт зібрав вже 472 безпілотники.

«Оскільки дрони приїжджають до нас партіями, складно показати, який вигляд вони мають усі разом. Але ми спробували продемонструвати вам цей потужний рій БПЛА, закуплених за ваші донати», — написав посадовець. Він зазначив, що частина безпілотників вже виконують бойові завдання на фронті. 

 

472 безпілотники отримала Армія дронів. Оскільки дрони приїжджають до нас партіями, складно показати, який вигляд вони мають усі разом. Але ми спробували продемонструвати вам цей потужний рій БПЛА, закуплених за ваші донати. Частина безпілотників вже виконують бойові завдання на фронті. Дякую кожному, хто продовжує донатити та дронатити. Більше дронів — більше врятованих життів наших воїнів. Нові дрони — на підході. ➡ https://u24.gov.ua/uk/dronation

Posted by Михайло Федоров on Monday, August 22, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Які безпілотники використовують ЗСУ та як вони працюють