Міністр шойгу рапортував про «майже перемогу» і пригрозив НАТО
Mil.ru

Міністр оборони рф сергій шойгу рапортував про виконання завдань першого етапу, так званої «військової операції», а насправді повномасштабної війни проти України.  В ході селекторної наради шойгу зазначив, що практично знищено Військові повітряні сили України та Протиповітряну оборону, перестали існувати Військово-морські сили, значні втрати зазнали всі з’єднання українських сухопутних та десантно-штурмових військ.

Шойгу пригрозив країнам-членами НАТО, що уважно відстежують заяви про постачання літаків та систем ППО в Україну, у разі реалізації цих планів адекватно відреагують

 «Спеціальна військова операція продовжиться до досягнення поставленої мети. Тепер можна зосередити увагу на головній меті – визволенні Донбасу», — цитує слова міністр РИА Новости.

Шойгу також повідомив, що в російській армії спостерігаються проблеми з мобілізацією призовників, тому цього року до російських військ направлять лише 134,5 тис юнаків.  

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.