Міністр юстиції України спробував скопіювати роботу Бенксі
Денис Малюська

Міністр юстиції Денис Малюська спробував повторити роботу британського вуличного художника Бенксі, яку той зробив на стіні Редингської в’язниці, де відбував покарання британський письменник Оскар Уайльд. Малюська намалював її копію на стіні Ірпінської в’язниці, виставленої на продаж.

За словами Малюськи, Редингську в’язницю закрили 2013-го, а у 2019-му виставили на продаж. Міністр додав, що в’язницю так і не продали, хоча вона має велику історичну пам’ять — в ній утримувався письменник Оскар Уайльд.

 

Banksy vs. Minister of Justice хто крутіший? 👇

Posted by Denis Malyuska on Saturday, March 27, 2021

«У березні цього року відомий британський художник, який малює просто шедевральні графіті, намалював там в’язня, який намагається втекти. Ймовірно, що це як раз був Оскар Уайльд. Я далеко не Бенксі, малював останній раз в школі. Але я спробую зробити щось подібне і в нашій в’язниці, яку ми виставили на продаж «, — сказав Малюська.

Оригінальна робота Бенксі. ВВС

«Як бачите, Бенксі з мене не вийшло, але результатом я задоволений», — підсумував міністр.

Денис Малюська також додав: «Тепер той, хто купить в‘язницю за трохи більше як 110 млн. гривень, окрім 8 гектарів землі за три хвилини від Київської окружної отримає ще й бонус: видатний шедевр мистецтва за мотивами твору самого Бенксі».

Бенксі підтвердив авторство нового графіті у Великобританії