Міноборони прокоментувало інформацію про закупівлю продуктів за завищеними цінами

Міністерство оборони прокоментувало звинувачення у закупівлі продуктів для військових за завищеними цінами.

«Відомості щодо змісту закупівель послуг харчування, які набули поширення в публічному просторі, розповсюджуються з ознаками навмисних маніпуляцій та вводять в оману», — заявили в Міноборони.

У міністерстві зазначають, що Олексій Резніков звернувся до відповідного комітету Верховної Ради з проханням провести засідання і вислухати інформацію про закупівлі за участю представників НАБУ та ДБР. 

«Міноборони готує матеріали до Служби безпеки України з метою проведення розслідування щодо поширення завідомо неправдивих відомостей, які наносять шкоду інтересам оборони в особливий період», — попередили в міністерстві.

При цьому Міноборони обіцяє провести внутрішню перевірку щодо процесу та результатів закупівель послуги харчування і покарати порушників, якщо їх виявлять.

21 січня журналісти заявили, що міністерство уклало угоду про закупівлю харчів для військових за завищеними у два-три рази цінами. Видання «Дзеркало тижня» отримало від джерел копію угоди на 13,16 млрд від 23 грудня 2022 року. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Посадовці на митниці блокували вивезення українського зерна до ЄС