Monobank та «АльфаБанк» почали видавати пластикові картки «єПідтримка»
Альфа-Банк Україна / Twitter

У двох українських банках клієнти зможуть отримати фізичну карту для виплати тисячі за вакцинацію в рамках програми «єПідтримка».

Зокрема в «АльфаБанку» пластикову картку можна отримати вже сьогодні. Вона доступна для клієнтів, які не змогли оформити цифрову.

Для цього до будь-якого відділення банку потрібно звернутися з паспортом та ІПН. Карта не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні.

Monobank почне видавати фізичні картки від завтра, 11 січня. Як повідомив Олег Гороховський, засновник банку, випуск карти безкоштовний, але потрібно сплатити 50 грн за доставку «Новою поштою».

Щоб замовити послугу потрібно в останній версії мобільного додатку зайти до своєї карти «єПідтримка», висунути карту свайпом вліво і там у меню вибрати «Випустити пластикову картку».

Раніше Chas News повідомляв, що українці вже купили понад 100 тис. квитків на потяг за «ковідну тисячу». Із початку виплати грошей за вакцинацію станом на 27 грудня українці витратили на залізничні квитки понад 42 млн грн.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Уряд дозволив блокувати участь у програмі «єПідтримка»