Москву атакували безпілотники: вони врізались у багатоповерхівки (відео)

Уночі 30 травня безпілотники атакували житлові будинки у Москві. Вибухи також чули у передмісті.

Про це повідомляє російське видання «РИА Новости».

Зазначають, що унаслідок інциденту ніхто не постраждав. Мер Москви Сергій Собянін заявив, що будинки зазнали незначних пошкоджень. Мешканців кількох підʼїздів будинків евакуювали.

За даними Telegram-каналів пошкоджень зазнали три будинки — на Профспілковій вулиці, на вулиці Атласова в Новій Москві та на Ленінському проспекті. Там знайшли уламки дронів.

Також про вибухи та роботу ППО повідомляли жителі Підмосков'я.

У міноборони рф традиційно звинувачують в обстрілі «київський режим». Заявляють, що всі дрони нібито збили.

«В атаці задіяно вісім безпілотних літальних апаратів літакового типу. Усі безпілотники противника уражені. Три з них пригнічені засобами радіоелектронної боротьби, втратили керування та відхилилися від намічених цілей. Ще п'ять безпілотних літальних апаратів збито зенітним ракетно-гарматним комплексом «Панцир-С» у Підмосков'ї», — повідомили у відомстві.

Водночас за даними Telegram-каналу SHOT, в атаці були задіяні 32 дрони. 19 з них нібито вдалося, близько 10 зачепилися за дерева та впали, а три поцілили у житлові будинки.

За даними Mash, у Москві також глушать сигнали супутникової навігації. На збої в роботі GPS скаржаться таксисти та водії.

Після атаки для місцевої поліції оголосили план «Тайфун»: особовий склад залучили до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Нічна атака на Київ: пошкоджена багатоповерхівка, є загиблий (фото)