На 55-му році життя помер шоумен і політик Сергій Сивохо

Помер колишній гравець КВК, український актор та політик Сергій Сивохо. Його серце зупинилося на 55-му році. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною. 

Про це повідомила 17 жовтня у Facebook близька подруга Сивохо — Світлана Бердецька. 

«Зараз кожен день дуже тяжкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно любима мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже бракувати. Вічна пам'ять Сергію», — написала вона.

Слід зауважити чи не першими про смерть Сивохо повідомили російські ЗМІ. Пропагандисти писали, нібито він помер в окупованому Донецьку. Проте насправді чоловік помер у Німеччині.

На початку 2021 року шоумен розповів, що в дитинстві йому діагностували бронхіт з астматичним компонентом, через хворобу він страждав від задишки і кашлю. У лікуванні використовували гормони, що в підсумку вплинуло на його вагу.

У 2017 році у Сивохо знайшли виразку, йому довелося схуднути на 50 кг. Після цього артист страждав від накопичення рідини в легенях, одного разу лікарям довелося ввести його в штучну кому.

Сергій Сивохо: чим відомий

Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року у Донецьку. Став відомим завдяки своїй грі за команду «Дрім-Тім». Після КВК почав зніматися в кіно. У 2000-х роках вів розважальну програму «Прихована камера» на «1+1». З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи». Пізніше став продюсером студії «Квартал 95», а також прийняв пропозицію бути тренером у першому сезоні «Лізі сміху».

У 2019 році Сивохо балотувався в депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу». З 2019 по 2020 рік він був радником секретаря РНБО з питань реінтеграції окупованих територій. За короткий термін політичної кар'єри Сивохо не раз потрапляв у скандали через висловлювання про війну на Донбасі.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну Сергій Сивохо призупинив медійну діяльність та зник з поля зору шанувальників і ЗМІ. На його сторінках були тільки привітання з релігійними святами та звіти про волонтерську діяльність.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Померла українська співачка Ніна Матвієнко