На Буковині двоє чоловіків напали на працівників ТЦК із сокирою, їх затримали (відео)
Unsplash

У Чернівецькій області затримали двох чоловіків, які напали на працівників ТЦК та пошкодили їх транспортний засіб.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області.

Інцидент стався 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП «Горлеча». Водій автомобіля «ВАЗ-2121» наїхав на 41-річного воєнкома. Потім, виконавши маневр розвороту, чоловік зупинився та ударив обухом працівника ТЦК в передпліччя. Інший зловмисник також завдав удар обухом сокири в плече військовослужбовцю. Також зловмисники пошкодили лобове скло та бокові вікна у автівці працівників військкомату. Після цього зловмисники втекли.

https://t.me/pereval_media/13991

Поліція встановила, що порушниками виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень військового буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.  

Тривають процесуальні дії, за результатами яких нададуть остаточну правову кваліфікацію діям чоловіків. Досудове розслідування триває.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українців зобов’яжуть з’явитися до ТЦК протягом 60 діб: деталі