На Черкащині працівнику ТЦК кинули у двір вибухівку

У Катеринополі на Черкащині невідомі кинули вибухівку у двір працівника місцевого військкомату.

Про це повідомляє Черкаський обласний ТЦК.

Вибуховий пристрій кинули на подвір’я будинку сержанта ЗСУ 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП. Інцидент стався 30 травня. На щастя, ніхто з сімʼї військового не постраждав.

У ТЦК розповіли, що військослужбовець став на захист України з початку повномасштабної війни, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на фронті чоловіка.

Там наголошують, що інцидент стався на тлі «ганебної інформаційної кампанії» з дискредитації українських військових.

«Пам’ятаймо, що ворог вкладає у спроби деморалізувати українців і зруйнувати нашу згуртованість величезні ресурси. І саме на це робить свою головну ставку. Започаткована ворогом ця інформаційно-ментальна агресія буде приречена на поразку лише за умови свідомого, дорослого і відповідального ставлення кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі і медіа», — додають у військкоматі.

Раніше Chas News повідомляв, що росіяни готують фейкові відео для дискредитації працівників ТЦК. На окупованих територіях хочуть зняти ролики, де нібито українські військові поводять себе неадекватно.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Закарпатті ТЦК затримав 23-річного водія, який віз чутливі до умов зберігання ліки