На Донеччині від ракетного удару загинув колишній радник Залужного

Від російського обстрілу міста Добропілля на Донеччині загинув радник колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та полковник ЗСУ Олександр Никитюк. Йому було 56 років, в нього залишилися дружина та двоє синів.

Про це повідомили у міській раді Володимира (Волинська область), де Никитюк працював правоохоронцем.

Там розповіли, що він почав працювати у Володимирському відділі внутрішніх справ ще у 1991 році, де обіймав посади в карному розшуці. Згодом його призначили начальником відділу — ним він пробув шість років.

Також Никитюк був заступником начальника управління МВС у Волинській області та заступником начальника міліції Херсонської області. Після початку повномасштабного вторгнення став радником тодішнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та служив у Військовій службі правопорядку.

Загибель військового також підтвердив і сам Залужний. Він подякував загиблому за те, що «завжди був» у його житті, і сказав, що той був «найбільш справжнім зі справжніх».

Напередодні голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляв про обстріл підприємства в Добропіллі, що стався 20 вересня. Що саме це за підприємство і чи були внаслідок цього загиблі, він не уточнив.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Пам'ятаємо всіх». Залужний зворушливо вшанував загиблого Героя Дмитра Церахто (фото)