На ізюмському напрямку знищили ворожий пункт управління та понад 30 одиниць техніки (відео)
Нацгвардія

Спецпризначенці Національної гвардії України разом із бійцями ЗСУ знищили ворожий пункт управління, техніку та особовий склад на ізюмському напрямку.

Військові повідомляють, що окупанти втратили більше 30 одиниць техніки, з яких понад 15 танків, а також БТРи, БМД та МТЛБ.

Ворожий пункт управління виявили нацгвардійці, які проводили розвідку. Вони передали дані бійцям ЗСУ, які відпрацювали по російських військових та техніці важким та прицільним вогнем артилерії.

 

Виявлено та знищено ворожий пункт управління, техніку та особовий склад на Ізюмському напрямку Спецпризначенці Національна гвардія України разом з бійцями Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine ефективно відпрацювали по ворогу. Більше 30 одиниць техніки, з яких понад половина танків, а також БТРи, БМД та МТЛБ було знищено завдяки філігранній роботі нацгвардійців та військовиків ЗСУ. Група бійців спеціального призначення Національної гвардії України, проводячи розвідку на одному з Ізюмських напрямків, виявила багато одиниць техніки, пункт управління та місце проживання особового складу противника. Розвіддані оперативно надійшли бійцям ЗСУ, які відпрацювали по них важким та прицільним вогнем артилерії. Аби ворог підсмажився ще якісніше, гвардійці здійснювали корегування вогнем. Усі цілі знищено! Слава Україні! #Українапонадусе #УкраїнаЄдина #ПереможемоРазом #НГУ #ЗСУ

Posted by Національна гвардія України on Friday, April 29, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ЗСУ знищили три рашистьких танки і пошкодили один БТР (відео)