На Львівщині напали на працівника ТЦК: у нього черепно-мозкова травма

У місті Яворів на Львівщині напали на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП.

Інцидент стався 17 червня. Чоловік супроводжував військовозобов’язаного громадянина на проходження ВЛК, а в цей час на одній із вулиць на нього напали і вдарили важким тупим предметом по голові. Працівника військкомату доставили до місцевої лікарні, у нього діагностували черепно-мозкову травма.

У ТЦК розповіли, що потерпілого звати Юрій. Його перевели на службу до військкомату через травми, які він отримав під час виконання ним обов’язків на лінії фронту в Миколаївській області наприкінці березня 2022 року. Зокрема, у нього осколкові були поранення, опіки обличчя та часткова втрата слуху.

«У березні 2022 року його намагалися вбити росіяни, вороги і окупанти. У червні 2024 року він постраждав уже від своїх, українців, земляків…Так чоловік отримав подяку за те, що свого часу гідно прийняв обов’язок і приєднався до лав ЗСУ. Подякували йому саме ті, кого він боронив. За кого віддав здоров’я і мало не втратив життя», — йдеться в повідомленні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У ТЦК розповіли нові деталі смерті чоловіка на Житомирщині, якого забрали на ВЛК