На Одещині через негоду заборонили рух трасою Одеса — Рені: є аварії та постраждалі (фото, відео)
Нацполіція

У неділю, 26 листопада унаслідок негоди, а саме снігопаду, шквального вітру та ожеледиці, у деяких областях України запровадили обмеження для руху транспорту. Зокрема, в Одеській області заборонений рух трасою М-15 Одеса — Рені. 

Про це повідомила ДСНС.

Глава обласної військової адміністрації Олег Кіпер каже, що рух для вантажівок також перекрили на трасі М-28 Одеса — Южне з 8:30 26 листопада орієнтовно на 12 годин. 

Водночас обмеження в русі для вантажівок запровадили на автодорозі М-05 Київ — Одеса, км 274+435 — км 466+700, зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в області.

Наразі відомо, що рятувальників 18 разів залучали до ліквідації наслідків негоди. Робота проводиться в Одесі та області. Рятувальники прибирають дерева з проїзних частин дороги та приватних домоволодінь. З заметів дістають автомобілі. 

Аварії на Одещині 

У поліції кажуть, що убезпечують рух та допомагають людям, які потрапили у замети й ДТП в області. Наразі вже сталося кілька аварій, які ускладнили рух, також відомо про двох постраждалих. 

Що відомо про аварії:

  • На трасі Одеса — Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном. Водій не постраждав.
  • На трасі Одеса — Рені біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор.
  • «Швидка» з хворими не змогла проїхати поблизу села Лиманське Ренійської громади. Поліція довезла медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.
  • Біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна — Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав.

Також рятувальники розповідали, що у Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги.

https://t.me/UA_National_Police/16255

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Рятувальники показали, як виглядає Піп Іван під снігом (фото)