На Одещині «шахеди» вночі атакували портову інфраструктуру

У ніч на 10 лютого росіяни атакували Одещину трьома хвилями дронів типу Shahed-131/136.

Про це повідомляє пресслужба Сил оборони півдня України.

Першу хвилю ворог спрямував по Одесі. Сили ППО збили усі 9 дронів, однак уламки одного з них пошкодили технічну споруду припортової інфраструктури. Поранення отримав один з працівників підприємства.

Ціллю другою та третьої хвиль була припортова інфраструктура Подунав’я. Тут вдалось знищити 12 дронів.

Проте ворожі безпілотники поцілили в припортові об’єкти, там поранено 3 працівників. Також в Ізмаїлі понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автівки, в кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади, дахи.

На території Ізмаїльського району внаслідок атаки, падінням уламків збитого дрона спричинено пожежу приватного будинка і гаража.

Нагадаємо, усього росіяни вночі запустили по Україні 31 дрон, 23 з них збили. Крім Одещини ворог також атакував Харківщину. Там дрони поцілили в АЗС та спричинили масштабну пожежу, яка охопила 15 приватних житлових будинків. Загинули семеро осіб, серед яких троє дітей.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Карта бойових дій в Україні станом на 10 лютого