На окупованій Донеччині запроваджують комендантську годину та воєнну цензуру

На тимчасово окупованій Донеччині після проведених «виборів» почався процес ще більшого придушення цивільних. Тепер там запроваджується воєнна цензура на поштові відправлення, листування в інтернеті та телефонні розмови. Крім того, запроваджується ще й комендантська година, яка триватиме з 23:00 до 04:00.

В «указі» Дениса Пушиліна, окупаційного голови ОРДЛО йдеться, що комендантська година на території так званої «ДНР» триватиме у будні дні з 23:00 до 04:00 годин. Її мусять дотримуватися всі, за винятком співробітників окупаційних органів влади, комунальників та перевізників.

Також забороняється проведення на території «ДНР» будь-яких масових заходів: зборів, мітингів та демонстрацій, ход і пікетувань, за винятком заходів, дозвіл на проведення яких надано окупаційною владою. Страйки та інші способи припинення діяльності організацій також заборонені.

Окрім того в ОРДЛО впровадили військову цензуру, що включає контроль за поштовими відправленнями та повідомленнями, що передаються за допомогою телекомунікаційних систем, а також контроль за телефонними переговорами. Розробку та управляння порядком реалізації контролю за військовою цензурою Пушилін доручив так званому Управлінню ФСБ по «ДНР», Мінзв'язку «ДНР» та Мінінформації «ДНР».

Окупаційній поліції голова ОРДО наказав вживати заходів, спрямованих на припинення діяльності в рф іноземних та міжнародних організацій, про які своєю діяльністю здійснюють підрив оборони та безпеки росії.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У росії можуть мобілізувати від 400 до 700 тис. осіб — Генштаб