На півдні українські військові знищили 52 окупантів та склад в Новій Каховці (відео)

Оперативне командуваня «Південь» повідомило, що ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили декілька цілей за минулу добу.

Зокрема ліквідовано 52 окупантів, гаубицю «Мста-Б», міномет, сім одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами в Новій Каховці. Відео вибухів в місті 11 липня з'явилося в мережі.

Окрім цього українські гелікоптери завдали удару по опорному пункту противника в районі Правдиного та по ворожих позиціях навколо Олександрівки. А штурмовики атакували склади боєприпасів ворога на Миколаївщині, в районах Снігурівки та Любимівки.

Тим часом розвідники виявили покинуту окупантами техніку під час обстеження прилеглого до звільненого Потьомкіного району. В якості трофеїв ЗСУ отримали танк Т-72Б3, два БМП-2, БМД-2К та БТР-Д.

Нагадаємо, оперативне командування «Південь» розповіло про двомісячну операцію зі звільнення острова Зміїний від окупантів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Чорнобаївці знову чути вибухи, місцеві повідомляють про пожежу (відео)