На півдні знищили командний пункт спецпризначенців ворога та склади з боєприпасами
ОК «Південь»

За добу, 24 липня, українська авіація на півдні завдала п'ять ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали 190 завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Літаки штурмової авіації та фронтові бомбардувальники атакували три ворожі опорні пункти в Бериславському районі, а пари Мі-8 та Мі-24 відпрацювали два ворожі опорні пункти в Херсонському.

Біля Іванівки окупанти спробували провести повітряну розвідку безпілотником «Мерлін-ВР», однак його збив зенітно-ракетний підрозділ.

Всього за добу українські війська на півдні знищили 66 загарбників, п'ять танків, дві гаубиці «Гвоздика», протитанковий ракетний комплекс «Фагот», три одиниці броньованої та дев'ять — автомобільної техніки.

Також ліквідований командно-спостережний пункт 785-го окремого загону спецпризначення нацгвардії росії та два склади з боєприпасами.

Днями ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили ворожу батарею ЗРК С-300 в районі Зеленотропинського Херсонської області.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові знищили «невидимий» безпілотник окупантів (фото)