На Ужгородщині затримали трьох осіб, які організували незаконний перетин кордону чоловіками призовного віку (фото)

На Ужгородщині співробітники Національної поліції Закарпатської області спільно з прикордонниками затримали трьох осіб, які організували незаконний перетин кордону чоловіками призовного віку. Фігурантів помістили до ізолятора тимчасового тримання, а досудове розслідування триває.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Оперативники міграційної поліції в співпраці з Держприкордонслужбою ліквідували канал нелегального переправлення через кордон. У справі замішані двоє жителів Чопа та 24-річний іноземець. Вартість їхніх послуг становила $6 тис.

Затримання відбулося на околиці села Тисаашвань, коли вони намагалися переправити чергового клієнта до Угорщини. Підозрюваних затримали відповідно до ст. 208 КПК України, у них вилучили отримані гроші.

Слідчі продовжують досудове розслідування за ч. 3 ст. 332 КК України, а прокуратура здійснює процесуальне керівництво. Затриманим загрожує до 9 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Генерал Нацполіції їздить на службовому авто у спортзал та живе у квартирі за $1 млн — розслідування (відео)