На Вінниччині вночі розстріляли поліцейських: один загинув, інший — поранений (оновлено)
20 хвилин

20 квітня близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області двоє чоловіків вбили 20-річного поліцейського і поранили його напарника.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Автомобіль з нападниками зупинили, оскільки вони порушили порушили комендантську годину. Під час перевірки документів вони відкрили вогонь.

У поліції повідомили, що встановили особи імовірних підозрюваних. Зараз на території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Орієнтування також розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Місцеве видання 20 хвилин, що камери спостережння зафіксували імовірних злочиниців на заправці. Один з них був одягнений у зелений камуфляж, а інший — у чорний. Пересували вони на темно-зеленому Suzuki Grand Vitara.

«Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути», — написав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко і додав, що «для поліцейських тилу не існує».

Оновлено

Внаслідок нападу загинув рядовий поліції інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький, а його напарник був поранений.

Максиму було 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ і потім півтора роки служив у секторі реагування патрульної поліції.

Максим Зарецький

Оновлено

Суспільне пише, що поранення отримав капітан поліції Максим Шарапанівський. Зараз він перебуває у Бершадській районній лікарні.

«У нього стан середньої важкості. Ближче до легкого. Травми незначні. Вогнепальних поранень немає. Ми його обстежили. Чимало саден. Він при свідомості», — розповіла головний лікар Лідія Брикуля.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У центрі Києва військового вдарили цеглиною по голові та обікрали (фото)