На Волині військовозобовʼязаний напав на працівника ТЦК: що відомо

25 червня у Шацьку на Волині військовозобов’язаний чоловік напав на працівника Четвертого відділу Ковельського ТЦК. Йому загрожує до 5 років тюрми.

Про це повідомляють у Волинському ТЦК.

Чоловік здійснив напад на офіцера групи оповіщення, коли той виконував службові обов’язки. За даними «Суспільного», нападник — 51-річний чоловік. Постраждалого працівника ТЦК не госпіталізували.

На нього відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України — напад на службову особу під час виконання ним службових обов’язків. Чоловіку загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

«Махати кулаками потрібно на сході та півдні України. Саме там ворог атакує нашу державу і намагається знищити наш народ. Для того, щоб вам не вручили повістку варто обрати підрозділ самому та отримати туди рекомендаційний лист. Збройним силам України потрібні всі спеціальності і ви зможете знайти себе тут», — заявили у ТЦК.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Під Луцьком на співробітників ТЦК напали з газовим балончиком (відео)