На Закарпатті частково призупинить роботу пункт пропуску «Солотвино — Сігету-Мармацієї»

Пункт пропуску «Солотвино — Сігету-Мармацієї» на кордоні з Румунією з 5 вересня частково призупинить пропуск транспортних засобів. Починаючи з 5 вересня пропуск автомобілів обмежуватимуть у будні дні з 10.00 по 15.00. Обмеження діятимуть місяць.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За інформацією з румунської сторони, у звʼязку з аварійною ситуацією на мосту через річку Тиса проводитимуться ремонтні роботи.

Пішохідний рух в цьому пункті пропуску зупинятися не буде, повідомили прикордонники.

Пункти на кордоні з Румунією

Зараз пункт «Солотвино — Сігету-Мармацієї» працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 т, а також легкових автомобілів і пішоходів.

Крім того, для виїзду у Румунію українці можуть скористатися такими пунктами перетину державного кордону:

  • «Порубне — Сірет». Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних, вантажних засобів, а також пішоходів.
  • «Дякове — Халмеу». Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирського, вантажного автотранспорту, пасажирських автобусів, легкових автомобілів і пішоходів.
  • «Красноїльськ — Вікову де Сус». Пункт працює з 08:00 до 20:00. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 тонни та перехід у пішому порядку.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В AppStore з’явилася гра, де треба перепливати Тису: у ДПСУ відреагували (фото)