На Закарпатті чоловік напав із ножем на прикордонника, бо не хотів зупинятися на посту (фото)

На одному з контрольних постів Закарпаття між прикордонниками та водієм автівки відбувся конфлікт, під час якого в його машині вибили вікно, а він сам поранив військового ножем.

Про це розповіли у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

За словами прикордонників, 62-річний чоловік не захотів зупинятися на прикордонному посту та намагався втекти. Коли ж його авто заблокували, він зачинився у салоні, звідки крізь прочинене вікно сперечався з військовими.

Також у ДПСУ поширили фото інциденту, на якому видно, як під час сварки чоловіка та прикордонників до них підходять інші люди, які просять чоловіка розблокувати дорогу, яку він перегородив.

Правопорушник викликав поліцію, однак коли правоохоронці прибули, він відмовився з ними спілкуватися. Прикордонники вимушені були розбити вікно його машини й застосувати сльозогінний газ.

Після цього той усе одно не вийшов із машини, відмовлявся від допомоги медиків «швидкої», а також води, яку йому пропонували, бо вважав, що її отруїли. Зрештою він дістав ніж, почав ним розмахувати та поранив прикордонника Мукачівського загону.

Однак його все ж вдалося затримати із застосуванням фізичної сили та кайданок. На чоловіка склали адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам. До поліції подали заяву про погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України).

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Закарпатті за 200 м до кордону затримали автобус із 17 чоловіками — ДПСУ (відео)