На Запоріжжі впав літак АН-26. Стала відома можлива причина аварії (оновлено)

Зранку 22 квітня в Запорізькій області впав транспортний літак АН-26. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Сьогодні зранку в Вільнянському районі Запорізької області впав літак АН-26. Повітряне судно виконувало технічний рейс. Є постраждалі. Обставини з'ясовуються», — йдеться у повідомленні.

Нардеп Федір Веніславський в ефірі національного телемарофону розповів, що цивільний літак, який не мав ніякого стосунку до ЗСУ, збила росія.

«Це цивільний літак, який ніякого відношення до ЗСУ не має. Це черговий злочин РФ, яка збиває мирні літаки. Авіакомпанія, яка здійснювала технічний виліт відношення до Збройних сил України не має», — наголосив депутат.

В то й же час, видання «Сьогодні» з посиланням на джерела у правоохоронних органах пише, що причиною падіння літака стала не атака росії.

«Чи була це технічна несправність — з'ясовується. Як і кількість постраждалих», — розповіли джерела видання.

ОНОВЛЕНО

 

В Запорізький ОВА повідомили, що літак АН-26, за попередньою інформацією, належав Україні. Він впав близько 9 ранку в районі Михайлівки. Напередодні наші військові там збили два ворожих вертольоти.

Наразі відомо про одного загиблого і двох поранених. Кількість екіпажу та причини падіння з'ясовуються.

«За попередньою і поки не підтвердженою інформацією, літак зачепив електроопору, внаслідок чого загорівся двигун. На місці події працює ДСНС та відповідні органи», — повідомили в ОВА.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові збили два ворожі гелікоптери на Запоріжжі (відео)