На завуча медколеджу у Чернівецькій області вилили відро фекалій (відео 18+)
iStock

У Новоселицькому медичному коледжі, який знаходиться у Чернівецькій області, в день вручення дипломів на завуча та за сумісництвом куратора однієї з груп вилили відро нечистот. Це зробив батько одного з випускників, повідомила пресслужба Нацполіції.

26 червня у відділі комунікації поліції Чернівецької області звернулася 33-річна жінка. За її словами, незнайомі особи облили її брудною водою біля Будинку культури, куди її запросили на захід. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Міносвіти перевірить скандальну дисертацію Киви

Слідчо-оперативна група приїхала на місце та опитала учасників інциденту.

«Цього дня 45-річний буковинець разом зі своєю 20-річною донькою прийшли до Будинку культури міста Новоселиця, де відбувався випускний вечір, та з відра облили брудною водою викладачку одного із навчальних закладів. Таким чином люди намагалися показати своє невдоволення освітянці, яка начебто вимагала неправомірну вигоду за успішну здачу заліку студентом», — кажуть правоохоронці.

Відомості вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство. За скоєне порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

На оприлюдненому в YouTube відео видно, як чоловік виливає на жінку щось коричневого кольору. «Вкрала, скотино, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г***о це, зрозуміла! За його диплом! Ти мене почула? Ти мене почула, скотино? Оце г***о тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро, скотино!» — кричав чоловік.

Жінка у відповідь запевняла, що нічого його синові не зробила. В описі до відео зазначається, що інцидент стався 25 червня в Новоселицькому медичному коледжі під час заходу з нагоди вручення дипломів. Постраждала жінка Ганна Москалюк працює куратором групи й завучем коледжу. Чоловік — батько одного з випускників, який обурений поборами у закладі освіти.

В Умані поліцейський намагався з'їсти $500 хабара